Presenning til at lægge over brænde stakken

STOP!
Du behøver ikke lede længere!!

 

Vores gæt er at du har ledt overalt efter en aflang presenning til at lægge over brændestakken - og hverken byggemarkedet eller den lokatale trælast handel har haft det du søger. Korrekt? 

Hvilken presenning er bedst til brænde?

Vi kender godt problemet.. og netop fordi MANGE kunder har spurgt os om, hvilken presenning der vil være bedst at lægge over en brændestak... Så har vi taget handling, og gjort os til SUPER SÆLGER af presenninger til at overdække dit brænde med. Jubii!

 

Hvordan stabler man brænde?

Det er lidt forskelligt hvordan brænde stables.. som du nok allerede ved, så skal brænde have luft for at kunne tørre ordentligt. Desværre ser vi ofte at nogle kunder (ikke dig, selfølgelig) bruger deres presenninger forkert, og dermed får de fugtigt brændsel i stedet for knas tørt brændsel. Den tekniske og kedelige forklaring er: når du bruger en presenning eller hvilket som helst andet lufttæt materiale, så vil der altid opstå kondens, når kulde og varme mødes på hver sin side... Altså hvis du vikler dit brænde helt ind i en presenning, fra top til bund - så vil du opleve at der kan blive meget fugtigt på indersiden af presenningen. Forklaring er at dit brænde køles langsomt af hen over natten, og når morgensolen så begynder at varme på ydersiden af presenningen, så vil der opstå det man kalder et dugpunkt, hvilket typisk er på indersiden. Du kender sikker udfordringerne med dug på indersiden af bilruden, i teltet, under halvtaget, og ikke mindst under din presenning.

 

Beskyt din brændestak

En presenning sikrer, at der ikke kommer regn, sne, og slud ned over din brændestak. Når blot du husker at dit brænde stadig skal kunne ånde, selvom du bruger en presenning som overdækning - så kan denne løsning være lige så sikker og praktisk som et brændeskur

 

Brug din husmur som støtte til brændestablen

Nogle gange kan det være svært at få en brændestak til at stå i flere år uden at falde sammen... Derfor er der mange som stabler deres brænde langs deres husmur. Dette er en super god løsning, når blot man husker ventitation i og omkring brændet. Det er af samme årsag, at mange bruger europa-paller til at stable deres brænde på. 

 

Hvor køber man aflange presenninger?

Nu kommer udfordringen så. Når du stabler brænde op ad din husmur, og ønsker at overdække dem med en presenning... tja, så har du brug for en lang presenning, og nogle gange skal den være rigtig laaaaaaang... og jep - det er ikke noget, som man bare køber her og der... men DU KAN KØBE LANGE PRESENNINGER TIL DIT BRÆNDE HER! 

 

Her finder du presenninger i mange størrelser - herunder 1,5x10 meter eller 1,5x20 meter, hvilke er perfekte at lægge over den aflange brændestak.

 

Desuden fås disse presenninger i 4 forskellige farver, så du kan vælge den der passer bedst til omgivelserne. 

 

Her er et eksempel på en presenning, som er 20 meter lang - perfekt til overdækning af brænde.