Der findes mange praktiske og professionnele anvendelsesmuligheder af presenninger

 

Presenninger er populære på byggepladser

Arbejder du på en byggeplads? Så har du helt sikkert brug for presenninger, da de kan lette meget af det arbejde, der foregår på en byggeplads.

Presenninger findes i flere forskellige størrelser, farver og udformninger, hvorfor der er en til ethvert formål på en byggeplads.

Skal du bruge en presenning på din byggeplads, er det værd at investere i en stærk presenning med en lang levetid. Desuden skal den helst kunne tåle både stræk, vind, grus, jord og overkørsel.

 

Læg en presenning under diverse materialer

På en byggeplads findes der typisk et hav af forskellige materialer. Det kan være en stor fordel at lægge en presenning under dem. Er der tale om mindre bunker af løst materiale, som ikke er alt for tungt, kan du nemlig flytte dem lynhurtigt ved at trække eller slæbe presenningen hen ad jorden. Det er dog ikke den eneste fordel.

Placerer du en holdbar og kraftig presenning under eksempelvis sand eller grus, kan du med sindsro skovle dette materiale direkte op fra presenningen uden, at den bliver hullet og ødelagt.

Med en af vores ultra stærke presenninger får du en meget slidstærk model, der ikke hænger fast i skovlen. Denne presenning sikrer, at du nemt kan skovle materialet op, da den hjælper skovlen med at glide nemmere ind under materialet.

Bruger du en presenning til dette formål, vil du heller ikke opleve, at den sidste del af sandet eller gruset bliver blandet med jord og sten. Presenningen vil i stedet sørge for at adskille dine materialer fra den bare jord.

Når du skal til at rydde op på byggepladsen, vil du sætte stor pris på, at du har presenninger under dine materialer. Det gør det nemlig væsentligt nemmere og hurtigere at klare den kedelige oprydningsopgave, da alt er samlet ét sted.

 

Du kan eksempelvis lægge disse materialer ovenpå en presenning:

  • Grus
  • Perlesten
  • Jord
  • Sand
  • Mørtel
  • Tyktflydende beton
  • Flis
  • Skærver
  • M.m.

 

Presenninger vs. vintermåtter

Alle håndværkere ved, at det ikke er helt billigt at anvende vintermåtter. Rent faktisk er det en meget stor udgiftspost. Det er dog en nødvendighed, at for eksempel mørtel bliver overdækket på bedste vis, da det ikke tåler frost. Men er der kun tale om en lettere nattefrost i en periode, kan en god presenning godt klare opgaven.

 

Presenninger i høj kvalitet til afdækning af byggeri

En af de hyppigst forekommende skader, på nybyggeri samt renovering af eksisterende byggeri, er fugt. Regn er årsagen til problemer med både byggematerialer og færdige konstruktioner. Den fugt, som regnen tilfører materialerne og konstruktionerne, øger risikoen for skimmelsvamp i det færdige resultat markant.

Det er derfor af afgørende betydning, at byggematerialer, der består af organiske materialer såsom træ, papir og pap, er overdækket med en presenning. Mens byggeriet er i gang, er det ligeledes vigtigt at sikre, at det er dækket omhyggeligt med presenninger. Det gør nemlig, at regnvand ikke kan trænge ind i åbne konstruktioner.